Informatie

U bevindt zich momenteel in de productgroep Kerst. Er zijn 17 producten in deze productgroep. Klik op de foto om deze te vergroten.Producten

€ 3,50 | bestellen

Gehaakt kerstboompje (Artikelnr: 13.048)
Gehaakt kerstboompje van wit katoen. De kerstboom is versierd met zilverkleurige kralen. Afmeting: 13 x 10 cm.

€ 5,95 | bestellen

Onderzetters (Artikelnr: 13.046)
Set van 6 gehaakte onderzetters. De kleuren van deze set zijn wit, rood en grijs maar alle kleurcombinaties zijn mogelijk. De onderzetters kunnen gewassen worden op 30 graden. Afmeting: 9 cm.

€ 3,50 | bestellen

Gehaakt lijstje met sterretje (Artikelnr: 13.045)
Wit gehaakt lijstje met een wit glitter sterretje. Het lijstje is voorzien van ophanglus en een klein strikje. De afmeting van het lijstje is ongeveer 12 cm.

€ 1,35 | bestellen

Vilten kersthartje (Artikelnr: 13.044)
Vilten hartje voor in de boom, aan de kast of waaraan je maar wilt. Geheel met de hand gemaakt van rood vilt en een rood/wit geruit ophanglusje. Versierd met een klein wit knoopje. Afmeting: 6,5 x 6 cm.

€ 2,25 | bestellen

Vilten kerstbal (Artikelnr: 13.042)
Leuke kerstbal voor in de boom, aan de kast of waaraan je maar wilt. Geheel met de hand gemaakt van grijs vilt en versiert met een witte ijskristal en een pailletje. Het ophanglusje is gemaakt van wit satijnband. Afmeting: 7,5 cm.

€ 2,25 | bestellen

Vilten kerstbal (Artikelnr: 13.041)
Leuke kerstbal voor in de boom, aan de kast of waaraan je maar wilt. Geheel met de hand gemaakt van een dikke kwaliteit rood vilt en versiert met een witte ijskristal en een pailletje. Het ophanglusje is gemaakt van rood satijnband met witte sterretjes. Afmeting: 7,5 cm.

€ 2,50 | bestellen

Vilten kerstster (Artikelnr: 13.040)
Leuke kerstster voor in de boom, aan de kast of waaraan je maar wilt. Geheel met de hand gemaakt van een dikke kwaliteit rood vilt en versiert met en wit ster knoopje en de tekst "Merry Christmas". Het ophanglusje is gemaakt van rood satijnband met witte sterretjes. Afmeting: 9 x 9 cm.

€ 2,50 | bestellen

Vilten kerstster (Artikelnr: 13.039)
Leuke kerstster voor in de boom, aan de kast of waaraan je maar wilt. Geheel met de hand gemaakt van een dikke kwaliteit wit vilt en versiert met rode pailletten en de tekst "Merry Christmas". Het ophanglusje is gemaakt van rood satijnband met witte sterretjes. Afmeting: 9 x 9 cm.

€ 5,95 | bestellen

Kerst hartje (Artikelnr: 13.038)
Hartje gemaakt van mooie rood/witte ruit stof. Leuk versierd met een engeltjes applicatie en een wit kantje . Het ophanglusje is van wit satijnband en bevestigd met een knoopje. Afmeting: 13 x 12 cm.

€ 4,95 | bestellen

Kerst kussentje (Artikelnr: 13.037)
Kussentje gemaakt van een mooie witte geborduurde stof. Leuk versierd met een kerstman applicatie, een beige kantje, de tekst "Merry Christmas" en een bedeltje in de vorm van een sterretje. Het ophanglusje is van wit satijnband. Afmeting: 5 x 11 cm.

€ 5,95 | bestellen

Kerst hartje (Artikelnr: 13.036)
Hartje gemaakt van een mooie natuurlijke beige stof. Leuk versierd met een engeltjes applicatie, een wit kantje en de tekst "Merry Christmas". Het ophanglusje is van wit satijnband en bevestigd met een strikje. Afmeting: 13 x 12 cm.

€ 3,00 | bestellen

Kersthanger (Artikelnr: 13.035)
Gehaakte kersthanger van wit katoen. In de ring hangt een bedeltje in de vorm van een ster. Afmeting: 9,5 cm.

€ 7,95 | bestellen

Kussenhoes (Artikelnr: 13.033)
Prachtige kussenhoes van kerst stof. De stof is mooi afgewerkt (gelocked) en de naden gaan absoluut niet rafelen. De afmeting van de hoes is 40 x 40 cm. Kan ook geleverd worden met binnenkussen. In de hoes zit een rits waardoor je het binnenkussen er makkelijk in kan doen.

€ 7,95 | bestellen

Kussenhoes (Artikelnr: 13.032)
Prachtige kussenhoes van kerst stof. De stof is mooi afgewerkt (gelocked) en de naden gaan absoluut niet rafelen. De afmeting van de hoes is 40 x 40 cm. Kan ook geleverd worden met binnenkussen. In de hoes zit een rits waardoor je het binnenkussen er makkelijk in kan doen.

€ 4,50 | bestellen

Cupcake van vilt (Artikelnr: 12.055)
Cupcake van bruin en wit vilt. Versierd met rode kerstroos, pareltjes en een kerstlintje. Afmeting: 6 x 7 cm.

€ 4,00 | bestellen

Vilten hangertjes (Artikelnr: 12.051)
Set van 3 vilten hangertjes voor in de boom, aan de kast of waaraan je maar wilt. Geheel met de hand gemaakt van wit vilt en rood/wit geruite ophang lintjes. Versierd met een klein sterknoopje. Afmeting: 6,5 x 6 cm.

€ 1,50 | bestellen

Vilten hangertje (Artikelnr: 10.090)
Leuk hangertje voor in de boom, aan de kast of waaraan je maar wilt. Geheel met de hand gemaakt van wit vilt en versiert met verschillende zilverkleurige pailletten en kraaltjes. Afmeting: 6,5 x 6 cm.